Sommer udflugt 2016 med Ikast Fugleforening

Vi startede med at besøge Henrik i Viborg, som havde mange forskellige Australske Parakitter, både store og små. Næsten hele haven var fyldt op med voliere. Haven var også meget passende døbt "Kvidrekrogen".

Derfra kørte vi om til Ole, som bor i samme kvarter, og her var der masser af Australske Græsparakitter, dog mest Splendid, som var i mange flotte farver. Det er sjældent at finde så mange Splendid på en gang, og så i alle de farve variationer.

Herfra kørte vi nordpå og spise vores medbragte mad ved vandkanten til Hvalpsund. Der var en flot sommerdag og vi kunne se sælerne ude i bugten.

Næste besøg var ved Hans i Højslev, som også havde mange store Australske Parakitter, men også nogle Afrikanske Papegøjer, samt Solparakitter.

Dagens sidste besøg var ved Sejer i Stoholm. Det var en stor oplevelse at se alle de flotte Alexander parakitter. Der var mange par og de var i mange forskellige farver. Der var også Prinsesse Parakitter i flere farver, samt nogle utrolig flotte Kongeparakitter. Her blev der indgået nogle forhånds aftaler om køb.

Til slut var der aftensmad på et spisested i området.